skip to main
|
skip to sidebar
Paste the navigation code here
Główna
Wielkanoc
O mnie
Kontakt
Grillowanie
Partnerzy
Wigilia
Mięsa i wędliny domowe
grillowanie
szparagi
Wizytówka Facebooka
królestwo garów
Wypromuj również swoją stronę
torty
na skwar
inne ptactwo
jajka
Biblioteczka królestwa garów
biblioteczka królestwa garów
PIECZYSTE
DANIA Z KACZKI
Gastro Magic
pasztety
5-ta ćwiartka
śledź
kuchnia PRLu
SPIS KATEGORII
spis
DZICZYZNA
Szukaj na tym blogu
Translate
Labels
5 ćwiartka
(35)
5-ta ćwiartka
(1)
akcja społeczna
(3)
baranina
(13)
bażant
(11)
bezglutenowe
(8)
biblioteczka królestwa garów
(1)
bigos
(1)
bliny
(2)
budyń
(3)
burgery
(1)
chrust
(6)
ciasta
(172)
ciastka
(42)
ciekawostki
(4)
cielęcina
(20)
cukinia
(18)
czekolada
(19)
dania bezmięsne
(137)
dania mięsne
(191)
dania z ryżu
(6)
desery
(84)
dietetycznie
(2)
dipy
(5)
dodatki
(79)
domowe wędliny
(11)
drób
(221)
dziczyzna
(73)
dzik
(31)
faworki
(6)
figi
(32)
filmy
(1)
gęś
(34)
gołąbki
(8)
gołębie
(3)
gotowałam z
(23)
grill
(38)
grillowanie
(1)
grzyby
(47)
halloween
(1)
indyk
(14)
jadłam na zaproszenie
(21)
jagnięcina
(25)
jaja
(1)
jajka
(43)
jeleń
(12)
kaczka
(79)
karnawał
(17)
kartofle
(36)
kasza
(2)
kawa
(1)
kiszonki
(4)
kluski
(25)
konkurs
(8)
kontakt
(1)
kozina
(1)
koźlina
(1)
królik
(8)
kuchnia PRL
(20)
kuchnia PRLu
(2)
kurczak
(47)
kuropatwa
(2)
kwiaty
(13)
legumina
(2)
lody
(12)
łosoś wędzony
(12)
makarony
(27)
marynaty
(2)
mazurki
(9)
naleśniki
(14)
nalewki
(8)
napoje
(24)
o mnie
(3)
oliwa
(3)
oliwki
(10)
ośmiornica
(3)
owoce
(169)
owoce morza
(25)
partnerzy
(1)
pasty
(5)
pasztety
(16)
pączki
(2)
perliczka
(25)
pieczywo
(4)
piernik
(3)
pierogi
(44)
piknik
(2)
pizza
(4)
placki
(15)
podroby
(26)
podróże
(22)
pomidory
(4)
produkty lokalne
(23)
produkty z oznaczeniami
(17)
przekąski
(221)
przepiórki
(19)
przetwory
(54)
przyprawy
(1)
przystawki
(115)
pudding
(3)
rabarbar
(8)
ramen
(1)
restauracje
(3)
risotto
(2)
różności
(37)
ryby
(94)
sałatki
(78)
sarna
(8)
ser
(11)
skrei
(4)
słodkości
(2)
sorbety
(4)
sosy
(21)
sous vide
(2)
surówki
(18)
sushi
(2)
szparagi
(44)
szpinak
(8)
śledzie
(25)
śledź
(1)
ślimaki
(4)
śniadania
(19)
święta
(26)
tapas
(10)
tarty
(36)
test produktu
(7)
tłusty czwartek
(8)
torty
(33)
truskawki
(4)
Trzech Króli
(5)
Trzy Znaki Smaku
(15)
warsztaty
(70)
warzywa
(163)
wędliny
(10)
Wielkanoc
(49)
wieprzowina
(68)
Wigilia
(66)
wino
(180)
wołowina
(37)
wydarzenia
(156)
z biblioteczki królestwa garów
(50)
zając
(3)
zapiekanki
(37)
ziemniaki
(8)
zioła
(1)
ZMIANY
(1)
zupy
(88)
figi
figi
przetwory
GĘSINA
karnawał
.Wigilia
WIELKANOC
Obsługiwane przez usługę
Blogger
.
Przyciski Listonic
Archiwum bloga
►
2018
(48)
►
kwietnia
(5)
►
marca
(17)
►
lutego
(13)
►
stycznia
(13)
►
2017
(89)
►
grudnia
(11)
►
listopada
(6)
►
października
(2)
►
września
(1)
►
sierpnia
(2)
►
lipca
(2)
►
czerwca
(8)
►
maja
(6)
►
kwietnia
(9)
►
marca
(12)
►
lutego
(8)
►
stycznia
(22)
►
2016
(300)
►
grudnia
(21)
►
listopada
(26)
►
października
(19)
►
września
(27)
►
sierpnia
(28)
►
lipca
(27)
►
czerwca
(19)
►
maja
(30)
►
kwietnia
(20)
►
marca
(31)
►
lutego
(24)
►
stycznia
(28)
▼
2015
(296)
►
grudnia
(26)
►
listopada
(28)
►
października
(31)
►
września
(29)
►
sierpnia
(16)
►
lipca
(25)
►
czerwca
(20)
►
maja
(27)
►
kwietnia
(18)
►
marca
(27)
▼
lutego
(23)
Nogi z kaczki w żubrowej trawie
Kaczka pieczona z pomarańczami
Pyzy drożdżowe, kluchy na łachu, buchty, pampuchy
Odkrywamy kalifornijskie wina II
Zupa laotańska Khao poun z Pascalem Brodnickim
Łazanki z serem zapiekane
Odkrywamy kalifornijskie wina
Bacalhau à Brás
Kurczak kukurydziany – nogi z kurczaka duszone w w...
Olivier Nasti i jego jajko
Szprotki w tempurze
Tort szwarcwaldzki
Kurczak kukurydziany cytrusowo-tymiankowy, nogi ku...
Cebula ze śliwkami
Iberyjskie bąbelki w Portucale
Tatar - befsztyk tatarski
ZAPROSZENIE DO III EDYCJI OGÓLNOPOLSKIEGO KONKURSU...
RIB EYE STEAK – stek z antrykotu z masłem ziołowym...
Kaczka pieczona z jabłkami z „szarlotką”
Zrazy zawijane z pomidorami suszonymi
Wino we mgle
Groszek bez marchewki
Nogi kurczaka na sianie
►
stycznia
(26)
►
2014
(351)
►
grudnia
(26)
►
listopada
(28)
►
października
(27)
►
września
(33)
►
sierpnia
(24)
►
lipca
(30)
►
czerwca
(31)
►
maja
(32)
►
kwietnia
(29)
►
marca
(29)
►
lutego
(28)
►
stycznia
(34)
►
2013
(431)
►
grudnia
(44)
►
listopada
(36)
►
października
(39)
►
września
(33)
►
sierpnia
(36)
►
lipca
(36)
►
czerwca
(38)
►
maja
(38)
►
kwietnia
(34)
►
marca
(41)
►
lutego
(30)
►
stycznia
(26)
►
2012
(288)
►
grudnia
(39)
►
listopada
(28)
►
października
(34)
►
września
(35)
►
sierpnia
(33)
►
lipca
(30)
►
czerwca
(26)
►
maja
(28)
►
kwietnia
(20)
►
marca
(15)
ZBLOGOWANI
mytaste
analitycs
top lista
zblogowani
katalogsmaków
mikseer
Wystąpił błąd w tym gadżecie.
poniedziałek, 2 lutego 2015
Groszek bez marchewki
400 g groszku mrożonego,
2 łyżki masła,
1 chili,
sok z cytryny,
cukier,
W garnku rozpuścić masło, wsypać groszek, dodać posiekane chili i zagotować. Gotować 3-4 minuty. Dodać sok z cytryny, cukier i sól do smaku.
zastawa z
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz