tag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post1424865392015002625..comments2024-03-25T17:34:34.725+01:00Comments on Blog o gotowaniu - tradycyjna kuchnia: Karkówka pieczona - warsztaty ze "świnią"królestwo garówhttp://www.blogger.com/profile/04293437755201649209noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-5963913968380982322014-12-23T22:19:43.852+01:002014-12-23T22:19:43.852+01:00trzymam kciuki i czekam na wieści. Smacznych i pog...trzymam kciuki i czekam na wieści. Smacznych i pogodnych Świąt życzę :)królestwo garówhttps://www.blogger.com/profile/04293437755201649209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-32941545061571136652014-12-23T22:16:45.042+01:002014-12-23T22:16:45.042+01:00Dziękuję. Napiszę jaka wyszła karkóweczka. W tensp...Dziękuję. Napiszę jaka wyszła karkóweczka. W tensposób i z takimzestawem przypraw robie piewszy raz. <br />Zdrowych, wesołych ale spokojnych świąt. :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-91561294468932229712014-12-23T21:13:05.186+01:002014-12-23T21:13:05.186+01:00najlepiej w okolicach środka, pod kątem, nie piono...najlepiej w okolicach środka, pod kątem, nie pionowo w dółkrólestwo garówhttps://www.blogger.com/profile/04293437755201649209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-23389488912520475022014-12-23T20:59:38.584+01:002014-12-23T20:59:38.584+01:00Bardzo dziękuję za odpowiedź. Jeśli mogę ,mam jesz...Bardzo dziękuję za odpowiedź. Jeśli mogę ,mam jeszcze jedno pytanie: gdzie lepiej wbić termometr: z boku i celować by końcówka była idealnie w środku czy od góry? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-27468509632909936722014-12-20T11:44:47.458+01:002014-12-20T11:44:47.458+01:00jeżeli jest termometr, to nie jest ważna ilość mię...jeżeli jest termometr, to nie jest ważna ilość mięsa tylko jego temperatura w środku. Zdecydowanie lepsze efekty otrzymujemy piekąc do temperatury niż na czas :) pozdrawiamkrólestwo garówhttps://www.blogger.com/profile/04293437755201649209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-80458424817214933692014-12-20T11:40:12.397+01:002014-12-20T11:40:12.397+01:00Mam pytanie, odnośnie ilości mięsa. Zawsze slyszał...Mam pytanie, odnośnie ilości mięsa. Zawsze slyszałam, że od ilości mięsa zależy czas jego pieczenia. Termometr mam zakupiony, ale jeszcze nie udało mi się sprawdzić w życiu. w w/w/ przepisie nie ma podanej ilości karkówki, czyli to nie jest wazne?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-12195454758120696052013-08-20T14:11:14.789+02:002013-08-20T14:11:14.789+02:00Nie jestem specjalnie fanką mięsa, ale od czasu do...Nie jestem specjalnie fanką mięsa, ale od czasu do czasu kawałek smacznej karkóweczki można przegryźć:)Krysiahttps://www.blogger.com/profile/08079848989117571039noreply@blogger.com