tag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post2158639270352028635..comments2024-03-25T17:34:34.725+01:00Comments on Blog o gotowaniu - tradycyjna kuchnia: Jajka na twardokrólestwo garówhttp://www.blogger.com/profile/04293437755201649209noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-42417960099300463422017-04-12T17:06:26.164+02:002017-04-12T17:06:26.164+02:00przeciętne jajka, klasa wagowa L, te najbardziej p...przeciętne jajka, klasa wagowa L, te najbardziej popularne. Nie małe jajeczka i nie wielkie, waga około 65 g. królestwo garówhttps://www.blogger.com/profile/04293437755201649209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-53600500808414078632017-04-12T08:45:22.308+02:002017-04-12T08:45:22.308+02:00dużo zależy też od wielkości jajek. Są jajka 50 gr...dużo zależy też od wielkości jajek. Są jajka 50 gramowe i takie, co mają powyżej 70 g. <br />Małe jajka już po 5-6 minutach będą na twardo, a duże po tym czasie będą na półtwardo.<br /><br />Brakuje mi informacji, jak ciężkie jajka były użyte do testówAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-14510881605702192262016-03-16T10:08:34.169+01:002016-03-16T10:08:34.169+01:00bardzo się cieszę, jeżeli mogłam pomóc :) serdeczn...bardzo się cieszę, jeżeli mogłam pomóc :) serdecznie pozdrawiamkrólestwo garówhttps://www.blogger.com/profile/04293437755201649209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-40365700994098949312016-03-16T09:54:19.749+01:002016-03-16T09:54:19.749+01:00Dzięki za wstawienie zobrazowania, jak wygląda w ś...Dzięki za wstawienie zobrazowania, jak wygląda w środku jajko w zależności od czasu gotowania, od zawsze szukałam czegoś takiego!Zielone oko w rosolehttp://zielone-oko-w-rosole.blog.pl/noreply@blogger.com