tag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post2472847573441152639..comments2024-03-25T17:34:34.725+01:00Comments on Blog o gotowaniu - tradycyjna kuchnia: Szybki obiad – befsztykkrólestwo garówhttp://www.blogger.com/profile/04293437755201649209noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-76920919642096987952014-01-29T16:29:21.577+01:002014-01-29T16:29:21.577+01:00wbrew pozorom nie zawsze działa, a pomijając te pr...wbrew pozorom nie zawsze działa, a pomijając te problem to pragnę przypomnieć, że tłuszcz jest nośnikiem smaku....i naprawdę nie ma tu błędu :)królestwo garówhttps://www.blogger.com/profile/04293437755201649209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-35434161033470113622014-01-29T13:40:11.132+01:002014-01-29T13:40:11.132+01:00posyp patelnie sola to nie bedzie przywierac
posyp patelnie sola to nie bedzie przywierac<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14669402399462800418noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-39627817463669467682012-05-02T21:36:59.764+02:002012-05-02T21:36:59.764+02:00niestety ja moją muszę smarować tłuszczem, inaczej...niestety ja moją muszę smarować tłuszczem, inaczej wszystko<br />przywiera :( <br />Smaruję nagrzaną już patelnię i od razu kładę mięso, w ten sposób unikam dymienia. <br />Mięso oczywiście ma przepiękne rumiane paseczki :)<br />Spore znaczenie na pewno ma patelnia, moja już leciwa, ale świetnie się sprawuje<br />pozdrawiam<br />Joannakrólestwo garówhttps://www.blogger.com/profile/04293437755201649209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-80937751653913619052012-05-02T20:55:46.443+02:002012-05-02T20:55:46.443+02:00Wg mnie zbytecznym jest smarowanie żeliwnej pateln...Wg mnie zbytecznym jest smarowanie żeliwnej patelni oliwą, czy jakimkolwiek tłuszczem. Powoduje to tylko nie potrzebny dym. Właściwa temperatura powoduje, że filet sam odejdzie od patelni, z pięknie przyozdobiony paseczkami, niezależnie, czy ma być wysmażony czy krwisty. Ale podkreślam, że to tylko moje doświadczenia. <br />Pozdrawiamy TapendaKasia S,https://www.blogger.com/profile/02399308408969595871noreply@blogger.com