tag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post2813001153493077551..comments2024-03-25T17:34:34.725+01:00Comments on Blog o gotowaniu - tradycyjna kuchnia: Karp w marynaciekrólestwo garówhttp://www.blogger.com/profile/04293437755201649209noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-33196367762295980362013-12-09T08:37:49.601+01:002013-12-09T08:37:49.601+01:00cukru dodaję do smaku, trudno powiedzieć dokładnie...cukru dodaję do smaku, trudno powiedzieć dokładnie ale mniej więcej około 1,5 łyżki ( mniej więcej 15 gramów). Gotowa zalewa powinna być lekko słona i słodko kwaśna. Należy zrównoważyć kwaśny smak octu.<br />serdecznie pozdrawiam Joannakrólestwo garówhttps://www.blogger.com/profile/04293437755201649209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-58377234863961297662013-12-09T08:08:25.752+01:002013-12-09T08:08:25.752+01:00Karpia w marynacie nigdy nie robiłam i takiego prz...Karpia w marynacie nigdy nie robiłam i takiego przepisu szukałam. Proszę podać, ile cukru dodać do marynaty, by nie wyszedł mi karp w syropie. Aga.Anonymousnoreply@blogger.com