tag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post3926966015662029093..comments2024-03-25T17:34:34.725+01:00Comments on Blog o gotowaniu - tradycyjna kuchnia: Kotlety pożarskie - Smaki Warszawy z Królewskim niefiltrowanymkrólestwo garówhttp://www.blogger.com/profile/04293437755201649209noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-25476810346438762242016-08-07T11:28:01.668+02:002016-08-07T11:28:01.668+02:00A czy możesz się podzielić pozostałymi przepisami...A czy możesz się podzielić pozostałymi przepisami tj. W-ztka, pyzy, chłodnik?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-62209870526959342452016-05-29T14:56:04.037+02:002016-05-29T14:56:04.037+02:00kotlet podczas smażenia trochę "pęcznieje&quo...kotlet podczas smażenia trochę "pęcznieje", więc po usmażeniu będzie grubszy niż palec. Jeżeli tę ilość mięsa podzielimy na 8-10 części, to kotleciki nie wyjdą duże i podana grubość będzie odpowiednia. Ten na górze faktycznie grubszy, ten na czarnym talerzu już grubości mniej więcej ok. królestwo garówhttps://www.blogger.com/profile/04293437755201649209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-19678435013307779972016-05-29T14:44:22.828+02:002016-05-29T14:44:22.828+02:00"uformować kotlety grubości palca?" wspó..."uformować kotlety grubości palca?" współczuję jak ktoś ma takie palce Anonymousnoreply@blogger.com