tag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post4056013261053038594..comments2024-03-25T17:34:34.725+01:00Comments on Blog o gotowaniu - tradycyjna kuchnia: Bycze jądra – Ivo Violante - Europejski Festiwal Smaku.królestwo garówhttp://www.blogger.com/profile/04293437755201649209noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-55650285296876209072014-12-21T21:19:02.875+01:002014-12-21T21:19:02.875+01:00nie ma się co bać ;) to naprawdę tylko "głowa...nie ma się co bać ;) to naprawdę tylko "głowa", to tak jak z ostrygami, krewetkami... polecam przepisy na tak zwaną piątą http://www.krolestwogarow.pl/2014/11/5-cwiartka-podroby.html ćwiartkę królestwo garówhttps://www.blogger.com/profile/04293437755201649209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-71234170317028135062014-12-21T21:14:20.924+01:002014-12-21T21:14:20.924+01:00Może i ja się kiedyś odważę spróbować. :D Z podrob...Może i ja się kiedyś odważę spróbować. :D Z podrobów jem żołądki, wątróbkę, serduszka. Ale do reszty jakoś nie mogę się przekonać, przeraża mnie móżdżek np. :(StudentsKitchenhttps://www.blogger.com/profile/11895276598949406857noreply@blogger.com