tag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post504484199723811143..comments2024-03-25T17:34:34.725+01:00Comments on Blog o gotowaniu - tradycyjna kuchnia: Zrazy z dzika z sosem musztardowym „a la Robert”królestwo garówhttp://www.blogger.com/profile/04293437755201649209noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-69146013638763693052016-07-10T09:29:45.766+02:002016-07-10T09:29:45.766+02:00anonimowy jednorożcu - zanim kogoś obrazisz przecz...anonimowy jednorożcu - zanim kogoś obrazisz przeczytaj dokładnie!!!! czytanie ze zrozumieniem to podstawa!!! to są cytaty ze starej książki, w tekście podane jakiej... więc??? A jeżeli wstało się lewą nogą i ma się pretensje do całego świata, to bardzo proszę pójść na długi spacer... może pomoże.... ;) pozdrawiam i życzę miłego dnia i troszkę uśmiechu :)królestwo garówhttps://www.blogger.com/profile/04293437755201649209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-73250323334059070792016-07-10T06:34:20.279+02:002016-07-10T06:34:20.279+02:00"Ze świeżego, niebejcowanego schabu czyli pol... "Ze świeżego, niebejcowanego schabu czyli polędwicy pokrajać kotlety i ubić tak samo mocno jak wieprzowe." <br /> Człowieku schab to schab, a polędwica to polędwica!!! szkolne błędy gdy miernoty chca zostać kucharzami kopiuj - wklej ;-) Kżde mięso na zrazy, medaliony, kotlety itd. rozbijamy dość delikatnie, by nieuszkodzić włókien mięsniowych, ale skad Ty to możesz wiedzieć.jednorożechttps://www.blogger.com/profile/12128980834204371390noreply@blogger.com