tag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post860052588311022809..comments2024-03-25T17:34:34.725+01:00Comments on Blog o gotowaniu - tradycyjna kuchnia: Pierś perliczki / kurczaka z brzoskwiniami i jeżynamikrólestwo garówhttp://www.blogger.com/profile/04293437755201649209noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-35542299402552535882016-09-14T08:48:50.108+02:002016-09-14T08:48:50.108+02:00perliczka bardziej podobna jest do bażanta niż do ...perliczka bardziej podobna jest do bażanta niż do kurczaka, mięso ciemniejsze, chude, delikatne...królestwo garówhttps://www.blogger.com/profile/04293437755201649209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-32533460319404125162016-09-13T14:25:30.026+02:002016-09-13T14:25:30.026+02:00nigdy nie jadłam perliczki, czy smak jest jakoś wy...nigdy nie jadłam perliczki, czy smak jest jakoś wyjątkowo poznawalny?Iga Dietmap.plhttp://dietmap.plnoreply@blogger.com