Blog o gotowaniu - tradycyjna kuchnia
czwartek, 31 maja 2012
Policzki wołowe
Policzki wołowe
, przez lata niedostępne na rynku polskim, powoli zaczynają pojawiać się w sklepach i dobrze gdyż są bardzo delikatne i smaczne. Należy tylko pamiętać, iż muszą się dusić minimum 3 godziny.
Sushi - rozwiązanie konkursu
środa, 30 maja 2012
Portabella smażona
wtorek, 29 maja 2012
Groszek
poniedziałek, 28 maja 2012
Rolada z truskawkami
niedziela, 27 maja 2012
Sernik z burakiem liściowym.
piątek, 25 maja 2012
Kwiaty cukinii w tempurze
czwartek, 24 maja 2012
Sushi - konkurs
środa, 23 maja 2012
białe szparagi
wtorek, 22 maja 2012
szparagowe szaleństwo - torcik szparagowy
niedziela, 20 maja 2012
Roladki z indyka
sobota, 19 maja 2012
Zaklinanie wiosny – wiosenne śniadanie z Podlasia.
czwartek, 17 maja 2012
Piernikowo rabarbarowa tarta i wino bezalkoholowe
środa, 16 maja 2012
Mini tarty z białymi i zielonymi szparagami.
wtorek, 15 maja 2012
Botwinkowe lody
poniedziałek, 14 maja 2012
Ciasto bananowe z czekoladą
niedziela, 13 maja 2012
ogórki małosolne
Szparagi z jajkami w koszulkach
sobota, 12 maja 2012
Śniadanie w biegu
czwartek, 10 maja 2012
Omlet ze szparagami
środa, 9 maja 2012
Zupa szczawiowa
wtorek, 8 maja 2012
Placki szparagowe
poniedziałek, 7 maja 2012
Dzik w czekoladzie
niedziela, 6 maja 2012
Napoleonka z zielonymi szparagami
sobota, 5 maja 2012
Boczek pieczony
piątek, 4 maja 2012
Szparagi z grilla
Krem – mus z białych szparagów
środa, 2 maja 2012
Szybki obiad – befsztyk
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer