Blog o gotowaniu - tradycyjna kuchnia

niedziela, 30 września 2012

Papryka pieczona, w słoikach


królestwo garów o 10:16 5 komentarzy:
Udostępnij

sobota, 29 września 2012

Wine & Food Open Day – część 2, warsztaty

królestwo garów o 08:17 1 komentarz:
Udostępnij

piątek, 28 września 2012

Pierś gęsi w winie

królestwo garów o 09:31 3 komentarze:
Udostępnij

czwartek, 27 września 2012

Sałatka z figami i z serem z pleśnią niebieską


królestwo garów o 11:09 5 komentarzy:
Udostępnij

wtorek, 25 września 2012

Wine & Food Open Day – część 1

królestwo garów o 06:13 1 komentarz:
Udostępnij

poniedziałek, 24 września 2012

Rolada z łopatki cielęcej

królestwo garów o 09:15 2 komentarze:
Udostępnij

niedziela, 23 września 2012

Lokalne Specjały

królestwo garów o 09:01 3 komentarze:
Udostępnij

sobota, 22 września 2012

Pieczeń rzymska z cielęciny z migdałami


królestwo garów o 09:21 5 komentarzy:
Udostępnij

piątek, 21 września 2012

ziemniaki faszerowane grzybami

królestwo garów o 09:14 6 komentarzy:
Udostępnij

czwartek, 20 września 2012

Wines of Argentina

królestwo garów o 09:33 Brak komentarzy:
Udostępnij

środa, 19 września 2012

Polędwiczka wieprzowa z papryką.


królestwo garów o 09:49 4 komentarze:
Udostępnij

wtorek, 18 września 2012

Pomidor ... na targu na Wolumenie

królestwo garów o 18:26 3 komentarze:
Udostępnij

Górka cielęca z figami.

królestwo garów o 09:33 4 komentarze:
Udostępnij

poniedziałek, 17 września 2012

Figi i jak zapiekać


królestwo garów o 10:21 5 komentarzy:
Udostępnij

"Original Flavors, the Mediterranean Essence” – prezentacje kulinarne - część II



królestwo garów o 08:12 Brak komentarzy:
Udostępnij

niedziela, 16 września 2012

Barolo & Friends – część IV - Wina Piemontu cz. III

królestwo garów o 10:35 1 komentarz:
Udostępnij

sobota, 15 września 2012

Barolo & Friends – część III - Wina Piemontu cz. II


królestwo garów o 12:55 Brak komentarzy:
Udostępnij

Zupa ze świeżych grzybów.

królestwo garów o 09:30 4 komentarze:
Udostępnij

piątek, 14 września 2012

Ciasto biszkoptowe z serem i malinami


królestwo garów o 14:12 10 komentarzy:
Udostępnij

"Original Flavors, the Mediterranean Essence” – prezentacje kulinarne - część I

królestwo garów o 09:09 5 komentarzy:
Udostępnij

czwartek, 13 września 2012

Grzyby suszone

królestwo garów o 14:06 14 komentarzy:
Udostępnij

Barolo & Friends – część II - Wina Piemontu cz. I

królestwo garów o 09:43 2 komentarze:
Udostępnij

środa, 12 września 2012

Konkurs wina z Alzacji


 
królestwo garów o 18:33 1 komentarz:
Udostępnij

Barolo & Friends - część I

królestwo garów o 09:06 1 komentarz:
Udostępnij

wtorek, 11 września 2012

Tarta z dynią

królestwo garów o 09:40 1 komentarz:
Udostępnij

poniedziałek, 10 września 2012

Knedle z grzybami, z opieńkami

królestwo garów o 09:30 7 komentarzy:
Udostępnij

niedziela, 9 września 2012

Wine & Food Open Day

królestwo garów o 09:54 2 komentarze:
Udostępnij

piątek, 7 września 2012

Grzyby duszone w słoikach



królestwo garów o 09:20 11 komentarzy:
Udostępnij

czwartek, 6 września 2012

cielęcina z pieczarkami - rolada z karkówki cielęcej

królestwo garów o 08:30 2 komentarze:
Udostępnij

środa, 5 września 2012

Krupnik polski

królestwo garów o 09:27 8 komentarzy:
Udostępnij

wtorek, 4 września 2012

Brzoskwinie w musie czekoladowym z hibiskusem

królestwo garów o 09:30 4 komentarze:
Udostępnij

poniedziałek, 3 września 2012

Kaczka z mango

królestwo garów o 09:17 4 komentarze:
Udostępnij

niedziela, 2 września 2012

Nalewka sosnowa

królestwo garów o 09:38 25 komentarzy:
Udostępnij

sobota, 1 września 2012

Festiwal Warszawa Singera

królestwo garów o 17:41 2 komentarze:
Udostępnij

Knedle z serem ze śliwkami

królestwo garów o 09:45 4 komentarze:
Udostępnij
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
Obsługiwane przez usługę Blogger.