Blog o gotowaniu - tradycyjna kuchnia
środa, 31 lipca 2013
Lody jagodowe
wtorek, 30 lipca 2013
Złote Łazienki - miód z pasieki na dachu hotelu Hyatt Regency Warsaw
poniedziałek, 29 lipca 2013
Owocowe leniwe – leniwe z czarną porzeczką
niedziela, 28 lipca 2013
Gofry
sobota, 27 lipca 2013
„Pesto” z czosnku niedźwiedziego.
piątek, 26 lipca 2013
Tort kruchy z kremem lawendowym
czwartek, 25 lipca 2013
Wątróbka drobiowa z wiśniami
środa, 24 lipca 2013
Pierogi z żołędzi z kaszą i warzywami
Konfitura z morwy
wtorek, 23 lipca 2013
Warsztaty z Fairy
poniedziałek, 22 lipca 2013
Krem owocowy – do naleśników, ciasta….
Naleśniki kokosowe z mąki ryżowej
niedziela, 21 lipca 2013
Sorbet melonowy
sobota, 20 lipca 2013
Zapiekanka – warzywne „lasagne”
piątek, 19 lipca 2013
Ciasto z owocami - z agrestem
czwartek, 18 lipca 2013
Bursztyn i cydr w La Fromargie
środa, 17 lipca 2013
Zioła - ziółka.
Gofry z Liège, gofry belgijskie
wtorek, 16 lipca 2013
Owady, kangur, bizon w Mazurkas Catering
poniedziałek, 15 lipca 2013
Ciasto czekoladowe z wiśniami
niedziela, 14 lipca 2013
Goleń wołowa duszona z warzywami
sobota, 13 lipca 2013
Tarta z czarną porzeczką i migdałami
piątek, 12 lipca 2013
Cukinie nadziewane suszonymi pomidorami i fetą
czwartek, 11 lipca 2013
Kukurydza gotowana
Boschendal w klubie 6 win
środa, 10 lipca 2013
Udka kurczaka z czekoladą i wiśniami
wtorek, 9 lipca 2013
La Fromagerie - sery i wino
poniedziałek, 8 lipca 2013
Sos agrestowy
niedziela, 7 lipca 2013
Torcik bezowy lekko korzenny z hibiskusem
sobota, 6 lipca 2013
Pieczone ziemniaki z grilla
piątek, 5 lipca 2013
„Pęczotto” – pęczak z groszkiem
czwartek, 4 lipca 2013
Lody zapiekane w cieście
środa, 3 lipca 2013
Grand Cru nad Wisłą
Tagliatelle z pomidorami suszonymi i zielonym groszkiem
wtorek, 2 lipca 2013
Caprese mrożona
poniedziałek, 1 lipca 2013
Cukinia z komosą
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer