Blog o gotowaniu - tradycyjna kuchnia
poniedziałek, 31 marca 2014
Ryba po grecku – dorsz po grecku
niedziela, 30 marca 2014
Go West – Odkryj wina Kalifornii.
czwartek, 27 marca 2014
Skąd się bierze czekolada – wizyta w manufakturze czekolady
Spaghetti z „pesto” z roszponki
środa, 26 marca 2014
"Pierożki" z rukolą i pieczarkami
wtorek, 25 marca 2014
Łososiowa przekąska
poniedziałek, 24 marca 2014
Wątróbka jagnięca z malinami
sobota, 22 marca 2014
Gulasz z jelenia z czekoladą
piątek, 21 marca 2014
CHILEAN WINE TOUR WARSAW - POLAND
czwartek, 20 marca 2014
Kluski kładzione z surowych ziemniaków
środa, 19 marca 2014
"paszteciki" z pieczarkami, w makaronie
wtorek, 18 marca 2014
Comber z jelenia na sianie
poniedziałek, 17 marca 2014
makaron z polędwiczką wieprzową
niedziela, 16 marca 2014
dorsz faszerowany, na słodko
sobota, 15 marca 2014
Dorsz pieczony z pieczarkami
piątek, 14 marca 2014
Wina do potraw dobierają Michał Jancik i Paweł Białęcki ...
czwartek, 13 marca 2014
Surówka z pasternaku
środa, 12 marca 2014
Spaghetti, sos z pietruszki, suszone pomidory w oliwie
Schab z suszonymi pomidorami i mozzarellą.
wtorek, 11 marca 2014
Czerwona cebula z gruszkami
poniedziałek, 10 marca 2014
Bażant w miodzie pitnym
niedziela, 9 marca 2014
Zielony sos z natki pietruszki
piątek, 7 marca 2014
Vini Torrevento w HOŻA by mondovino
czwartek, 6 marca 2014
Pierogi ze szpinakiem i mozzarellą
środa, 5 marca 2014
Dorada zapiekana z pomidorkami koktajlowymi na kartoflach
wtorek, 4 marca 2014
Kluski kładzione ziemniaczane
poniedziałek, 3 marca 2014
Przepiórki pieczone
niedziela, 2 marca 2014
Churros
sobota, 1 marca 2014
Domowe grillowanie
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer