Blog o gotowaniu - tradycyjna kuchnia

wtorek, 30 września 2014

X wystawa win hiszpańskich w Polsce, czyli zimny wiatr, gorący temperament i 100 punktów Parkera…

królestwo garów o 17:57 Brak komentarzy:
Udostępnij

Tuńczyk w palonym sianie z foie gras

królestwo garów o 11:02 Brak komentarzy:
Udostępnij

poniedziałek, 29 września 2014

Pierogi z fasoli – Smaki Sądecczyzny – Miasteczko Galicyjskie

królestwo garów o 10:19 Brak komentarzy:
Udostępnij

niedziela, 28 września 2014

Lidl - tydzień francuski - w gronie francuskich smaków

królestwo garów o 19:43 Brak komentarzy:
Udostępnij

„ SMAKI SĄDECCZYZNY ” Sądecki Bartnik

królestwo garów o 16:37 Brak komentarzy:
Udostępnij

Zupa krem z kalafiora z …. czekoladą


królestwo garów o 11:30 7 komentarzy:
Udostępnij

sobota, 27 września 2014

Ciasto drożdżowe z figami

królestwo garów o 11:28 10 komentarzy:
Udostępnij

piątek, 26 września 2014

Krewetki w kwiatach cukinii - tapas

królestwo garów o 09:34 Brak komentarzy:
Udostępnij

czwartek, 25 września 2014

Jesienne Menu w Le Victoria Brasserie Moderne

królestwo garów o 21:06 Brak komentarzy:
Udostępnij

Placki ze skorzonery

królestwo garów o 10:30 Brak komentarzy:
Udostępnij

środa, 24 września 2014

Chorizo z krewetkami

królestwo garów o 09:27 6 komentarzy:
Udostępnij

wtorek, 23 września 2014

Rzeźnik z Galicji

królestwo garów o 08:59 Brak komentarzy:
Udostępnij

poniedziałek, 22 września 2014

VI Europejski Festiwal Smaku w Lublinie

królestwo garów o 18:13 Brak komentarzy:
Udostępnij

Zupa krem ze skorzonery / wężymordu

królestwo garów o 10:25 Brak komentarzy:
Udostępnij

niedziela, 21 września 2014

Tarta ze śliwkami.

królestwo garów o 09:43 6 komentarzy:
Udostępnij

sobota, 20 września 2014

krewetki w szynce serrano - tapas

królestwo garów o 16:47 Brak komentarzy:
Udostępnij

ser kozi wędzony - Kozidymek

królestwo garów o 10:51 Brak komentarzy:
Udostępnij

piątek, 19 września 2014

Odwrócona tarta z figami - tarta Tatin z figami


królestwo garów o 10:19 Brak komentarzy:
Udostępnij

czwartek, 18 września 2014

Czekoladowy Cukiernia i pralinki

królestwo garów o 10:02 2 komentarze:
Udostępnij

środa, 17 września 2014

Kaszanka / kapusta kiszona / śliwki / miód pitny / miód gryczany

królestwo garów o 09:35 Brak komentarzy:
Udostępnij

wtorek, 16 września 2014

Bycze jądra – Ivo Violante - Europejski Festiwal Smaku.

królestwo garów o 15:53 2 komentarze:
Udostępnij

sobota, 13 września 2014

„Pudding” z figami i szynką serrano


królestwo garów o 12:44 2 komentarze:
Udostępnij

piątek, 12 września 2014

Schab z grilla

królestwo garów o 10:59 Brak komentarzy:
Udostępnij

czwartek, 11 września 2014

Puree z skorzonery / wężymorda

królestwo garów o 13:43 4 komentarze:
Udostępnij

Kuchnia Japonii w Muzeum Etnograficznym

królestwo garów o 10:14 1 komentarz:
Udostępnij

środa, 10 września 2014

Gofry w Swornegaciach

królestwo garów o 12:20 Brak komentarzy:
Udostępnij

wtorek, 9 września 2014

Jabłka z chmielem - kaszanka / jabłka / chmiel / miód pitny / miód gryczany

królestwo garów o 11:19 Brak komentarzy:
Udostępnij

poniedziałek, 8 września 2014

Risotto alla milanese

królestwo garów o 11:58 Brak komentarzy:
Udostępnij

sobota, 6 września 2014

Pstrąg z grilla


królestwo garów o 08:58 3 komentarze:
Udostępnij

czwartek, 4 września 2014

Tosty z serem kozim, z Kozią Rurą



królestwo garów o 11:26 2 komentarze:
Udostępnij

środa, 3 września 2014

Serek kozi z daktylami


królestwo garów o 10:49 3 komentarze:
Udostępnij

wtorek, 2 września 2014

Kukurydza z grilla

królestwo garów o 13:17 2 komentarze:
Udostępnij

poniedziałek, 1 września 2014

Sałatka z grillowanych pomidorów.

królestwo garów o 10:44 3 komentarze:
Udostępnij
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
Obsługiwane przez usługę Blogger.