Blog o gotowaniu - tradycyjna kuchnia

środa, 29 kwietnia 2015

Kaczka faszerowana z czekoladą

królestwo garów o 11:00 Brak komentarzy:
Udostępnij

poniedziałek, 27 kwietnia 2015

Wiosna w Jung & Lecker

królestwo garów o 11:10 Brak komentarzy:
Udostępnij

niedziela, 26 kwietnia 2015

ogórki z czosnkiem niedźwiedzim



królestwo garów o 09:35 Brak komentarzy:
Udostępnij

piątek, 24 kwietnia 2015

Balotyna z przepiórek - faszerowane przepiórki

królestwo garów o 09:36 Brak komentarzy:
Udostępnij

czwartek, 23 kwietnia 2015

Risotto z ośmiornicą

królestwo garów o 10:12 2 komentarze:
Udostępnij

środa, 22 kwietnia 2015

Udziec jagnięcy z czosnkiem niedźwiedzim


królestwo garów o 09:33 Brak komentarzy:
Udostępnij

wtorek, 21 kwietnia 2015

Demi glace - baza do sosów


królestwo garów o 10:29 2 komentarze:
Udostępnij

poniedziałek, 20 kwietnia 2015

Przepiórki z turówką wonną


królestwo garów o 08:56 Brak komentarzy:
Udostępnij

poniedziałek, 13 kwietnia 2015

Boczek z dzika z turówką wonną (z zubrówką)

królestwo garów o 09:32 Brak komentarzy:
Udostępnij

niedziela, 12 kwietnia 2015

Kurczak faszerowany

królestwo garów o 11:09 Brak komentarzy:
Udostępnij

piątek, 10 kwietnia 2015

Pasta jajeczna z czosnkiem niedźwiedzim

    królestwo garów o 10:33 3 komentarze:
    Udostępnij

    czwartek, 9 kwietnia 2015

    Mus z czosnkiem niedźwiedzim


    królestwo garów o 14:19 Brak komentarzy:
    Udostępnij

    Prosto z Targu w La Rotisserie

    królestwo garów o 10:13 Brak komentarzy:
    Udostępnij

    środa, 8 kwietnia 2015

    Udziec z jelenia pieczony

    królestwo garów o 09:33 Brak komentarzy:
    Udostępnij

    wtorek, 7 kwietnia 2015

    Wiosna w Le Victoria Brasserie Moderne

    królestwo garów o 20:34 2 komentarze:
    Udostępnij

    piątek, 3 kwietnia 2015

    Pasztet z gęsi z gruszką


    królestwo garów o 09:14 3 komentarze:
    Udostępnij

    czwartek, 2 kwietnia 2015

    Kaczka duszona z imbirem

    królestwo garów o 09:09 1 komentarz:
    Udostępnij

    środa, 1 kwietnia 2015

    Przepiórki z foie gras - balotyna z przepiórki z foie gras

    królestwo garów o 08:38 Brak komentarzy:
    Udostępnij
    ‹
    ›
    Strona główna
    Wyświetl wersję na komputer
    Obsługiwane przez usługę Blogger.