Blog o gotowaniu - tradycyjna kuchnia
środa, 29 kwietnia 2015
Kaczka faszerowana z czekoladą
poniedziałek, 27 kwietnia 2015
Wiosna w Jung & Lecker
niedziela, 26 kwietnia 2015
ogórki z czosnkiem niedźwiedzim
piątek, 24 kwietnia 2015
Balotyna z przepiórek - faszerowane przepiórki
czwartek, 23 kwietnia 2015
Risotto z ośmiornicą
środa, 22 kwietnia 2015
Udziec jagnięcy z czosnkiem niedźwiedzim
wtorek, 21 kwietnia 2015
Demi glace - baza do sosów
poniedziałek, 20 kwietnia 2015
Przepiórki z turówką wonną
poniedziałek, 13 kwietnia 2015
Boczek z dzika z turówką wonną (z zubrówką)
niedziela, 12 kwietnia 2015
Kurczak faszerowany
piątek, 10 kwietnia 2015
Pasta jajeczna z czosnkiem niedźwiedzim
czwartek, 9 kwietnia 2015
Mus z czosnkiem niedźwiedzim
Prosto z Targu w La Rotisserie
środa, 8 kwietnia 2015
Udziec z jelenia pieczony
wtorek, 7 kwietnia 2015
Wiosna w Le Victoria Brasserie Moderne
piątek, 3 kwietnia 2015
Pasztet z gęsi z gruszką
czwartek, 2 kwietnia 2015
Kaczka duszona z imbirem
środa, 1 kwietnia 2015
Przepiórki z foie gras - balotyna z przepiórki z foie gras
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer