Blog o gotowaniu - tradycyjna kuchnia
poniedziałek, 30 listopada 2015
Gala Gault&Millau od kuchni
Bezy
sobota, 28 listopada 2015
Nogi perliczki confit, perliczka konfitowana
piątek, 27 listopada 2015
Ragout z kaczki
środa, 25 listopada 2015
Łopatka z jelenia pieczona z grzybami
wtorek, 24 listopada 2015
Sałatka śledziowa w buraku
poniedziałek, 23 listopada 2015
ProVita w Kołobrzegu i my
Lidl na święta
niedziela, 22 listopada 2015
Tort świąteczny – czekoladowo – korzenno – jabłkowy
sobota, 21 listopada 2015
Bażant duszony
piątek, 20 listopada 2015
Sylwester w Sofitel Warsaw Victoria
Pasztet z kaczki z konfiturą z orzechów włoskich
czwartek, 19 listopada 2015
Sałatka śledziowa w jabłku
środa, 18 listopada 2015
Zupa krem z kasztanów
wtorek, 17 listopada 2015
Królik duszony
niedziela, 15 listopada 2015
Rolada makowa - makowiec bezglutenowy
sobota, 14 listopada 2015
Zupa ogórkowa na wędzonych nóżkach
piątek, 13 listopada 2015
Miód z Sejneńszczyzny / Łoździejszczyzny
poniedziałek, 9 listopada 2015
Łopatka z sarny pieczona w niskiej temperaturze
Święto młodego wina
21-22 listopada Sandomierz zaprasza na Święto Młodego Wina
Kaczka pieczona z kasztanami
sobota, 7 listopada 2015
tort makowy z kremem czekoladowym, bezglutenowy
piątek, 6 listopada 2015
Ośmiornica - tagliatelle z ośmiornicą
czwartek, 5 listopada 2015
Zupa rybna z mleczkiem kokosowym
środa, 4 listopada 2015
Nogi kaczki duszone z sokiem jabłkowym i sosem sojowym
wtorek, 3 listopada 2015
Przepiórka confit w maśle z szafranem i przyprawami korzennymi, śliwkami oraz puree z borowikami
poniedziałek, 2 listopada 2015
Grasica cielęca w sosie z madery
niedziela, 1 listopada 2015
Ragoût z dzika z pieczarkami, z portobello
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer