Blog o gotowaniu - tradycyjna kuchnia
środa, 30 listopada 2016
Kolacja degustacyjna ProVita Team i Przyjaciele 2 „Polska jesień”
wtorek, 29 listopada 2016
Rolmopsy - śledzie z musztardą marynowane
Bistro La Cocotte
sobota, 26 listopada 2016
Pate z wątróbek ślimaka – pasztet z wątróbek ślimaka
piątek, 25 listopada 2016
Tort czekoladowy z migdałami
czwartek, 24 listopada 2016
Sandacz w galarecie
środa, 23 listopada 2016
Gołąbki w kapuście kiszonej
wtorek, 22 listopada 2016
25 – 27 listopada Świąteczna Zbiórka Żywnosci
25-27 listopada
– od najbliższego weekendu naprawdę wszystko zależy.
"Kuchnia Polska Według Karola Okrasy” - konkurs
poniedziałek, 21 listopada 2016
Małże zapiekane w pieczarkach
niedziela, 20 listopada 2016
Pieczona szynka z dzika - w otrzewnej
sobota, 19 listopada 2016
Pieczarki faszerowane
piątek, 18 listopada 2016
Ragout ze ślimaków – gulasz ze ślimaków
czwartek, 17 listopada 2016
Zupa cebulowa - krem cebulowy
środa, 16 listopada 2016
Szlakiem WGL II
wtorek, 15 listopada 2016
Tatar z jelenia
poniedziałek, 14 listopada 2016
Szlakiem WGL
sobota, 12 listopada 2016
Ślimaki smażone panierowane
piątek, 11 listopada 2016
Gęś pieczona z kaszą gryczaną
poniedziałek, 7 listopada 2016
Gęś pieczona z jabłkami
niedziela, 6 listopada 2016
Tort z migdałów palonych
sobota, 5 listopada 2016
Rajskie jabłuszka w occie
piątek, 4 listopada 2016
Sandacz smażony
czwartek, 3 listopada 2016
Gęsie nogi konfitowane z korzennymi przyprawami
środa, 2 listopada 2016
Pierś gęsi konfitowana
wtorek, 1 listopada 2016
Tort czekoladowy z kremem czekoladowym, niepieczony
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer