Blog o gotowaniu - tradycyjna kuchnia
piątek, 30 grudnia 2016
Paszteciki z mięsa ze szpinakiem
wtorek, 27 grudnia 2016
Tarta z suszonymi pomidorami
czwartek, 22 grudnia 2016
Kaczka pieczona
środa, 21 grudnia 2016
drób - jaki kupować i dlaczego
Pierś gołębia z sosem grzybowym
poniedziałek, 19 grudnia 2016
Bigos polski
niedziela, 18 grudnia 2016
Kalerosse™ – sałatka z kalerosse
sobota, 17 grudnia 2016
Konfitura ze śliwek kalifornijskich
piątek, 16 grudnia 2016
Śledzie z kapustą kiszoną i śliwkami wędzonymi
czwartek, 15 grudnia 2016
Czekoladowe gwiazdki
wtorek, 13 grudnia 2016
Gołąbki z dzika z kaszą jaglaną prażoną
poniedziałek, 12 grudnia 2016
Pierogi z gęsią, fasolą i śliwką wędzoną
piątek, 9 grudnia 2016
Tort orzechowo kawowy
czwartek, 8 grudnia 2016
Flądra smażona panierowana
środa, 7 grudnia 2016
Makaron z suszonymi pomidorami i oliwkami
wtorek, 6 grudnia 2016
Pierś gołębia
poniedziałek, 5 grudnia 2016
Troć pieczona w niskiej temperaturze - łosoś pieczony
niedziela, 4 grudnia 2016
Indyk pieczony w całości
piątek, 2 grudnia 2016
Gicz jagnięca duszona
czwartek, 1 grudnia 2016
Kolacja degustacyjna ProVita Team i Przyjaciele 2 „Polska jesień” - część 2
środa, 30 listopada 2016
Kolacja degustacyjna ProVita Team i Przyjaciele 2 „Polska jesień”
wtorek, 29 listopada 2016
Rolmopsy - śledzie z musztardą marynowane
Bistro La Cocotte
sobota, 26 listopada 2016
Pate z wątróbek ślimaka – pasztet z wątróbek ślimaka
piątek, 25 listopada 2016
Tort czekoladowy z migdałami
czwartek, 24 listopada 2016
Sandacz w galarecie
środa, 23 listopada 2016
Gołąbki w kapuście kiszonej
wtorek, 22 listopada 2016
25 – 27 listopada Świąteczna Zbiórka Żywnosci
25-27 listopada
– od najbliższego weekendu naprawdę wszystko zależy.
"Kuchnia Polska Według Karola Okrasy” - konkurs
poniedziałek, 21 listopada 2016
Małże zapiekane w pieczarkach
niedziela, 20 listopada 2016
Pieczona szynka z dzika - w otrzewnej
sobota, 19 listopada 2016
Pieczarki faszerowane
piątek, 18 listopada 2016
Ragout ze ślimaków – gulasz ze ślimaków
czwartek, 17 listopada 2016
Zupa cebulowa - krem cebulowy
środa, 16 listopada 2016
Szlakiem WGL II
wtorek, 15 listopada 2016
Tatar z jelenia
poniedziałek, 14 listopada 2016
Szlakiem WGL
sobota, 12 listopada 2016
Ślimaki smażone panierowane
piątek, 11 listopada 2016
Gęś pieczona z kaszą gryczaną
poniedziałek, 7 listopada 2016
Gęś pieczona z jabłkami
niedziela, 6 listopada 2016
Tort z migdałów palonych
sobota, 5 listopada 2016
Rajskie jabłuszka w occie
piątek, 4 listopada 2016
Sandacz smażony
czwartek, 3 listopada 2016
Gęsie nogi konfitowane z korzennymi przyprawami
środa, 2 listopada 2016
Pierś gęsi konfitowana
wtorek, 1 listopada 2016
Tort czekoladowy z kremem czekoladowym, niepieczony
niedziela, 30 października 2016
Szynka wieprzowa pieczona
czwartek, 27 października 2016
Flądry zapiekane
środa, 26 października 2016
Pierogi z dzika
poniedziałek, 24 października 2016
Kapuśniak
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer