Blog o gotowaniu - tradycyjna kuchnia

środa, 29 czerwca 2022

Bigos z młodej kapusty


Kapustę poszatkować, przełożyć do miski i posolić, tak z pełną łyżkę soli na główkę kapusty. Porządnie wymieszać i odstawić, aby puściła sok.

królestwo garów o 08:00 Brak komentarzy:
Udostępnij

czwartek, 23 czerwca 2022

Tagliatelle z bobem i zielonym groszkiem



królestwo garów o 08:22 1 komentarz:
Udostępnij

środa, 22 czerwca 2022

Sałatka z bobu, szparagów i groszku



królestwo garów o 07:30 Brak komentarzy:
Udostępnij

piątek, 17 czerwca 2022

Naleśniki pieczone z truskawkami.

 


królestwo garów o 08:30 Brak komentarzy:
Udostępnij

wtorek, 7 czerwca 2022

Szparagi zapiekane w cieście francuskim

 


królestwo garów o 08:04 Brak komentarzy:
Udostępnij

piątek, 3 czerwca 2022

Poduszeczki z owocami i kwiatami akacji


królestwo garów o 08:57 Brak komentarzy:
Udostępnij
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
Obsługiwane przez usługę Blogger.