tag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post122330426143505116..comments2024-03-25T17:34:34.725+01:00Comments on Blog o gotowaniu - tradycyjna kuchnia: Pęczotto z grzybamikrólestwo garówhttp://www.blogger.com/profile/04293437755201649209noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-60588394599588856622014-06-18T15:05:18.578+02:002014-06-18T15:05:18.578+02:00danie bardzo łatwe w przygotowaniu, a przepis wzor...danie bardzo łatwe w przygotowaniu, a przepis wzorowany na risotto :)królestwo garówhttps://www.blogger.com/profile/04293437755201649209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-84966374324908447942014-06-18T11:44:10.356+02:002014-06-18T11:44:10.356+02:00Pierwszy raz spotkałem się z takim daniem, pomimo ...Pierwszy raz spotkałem się z takim daniem, pomimo że przepis nie wygląda na trudny.Matihttp://forum.ingamba.ru/member.php?u=496480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-29003432056699775042014-06-16T17:45:36.075+02:002014-06-16T17:45:36.075+02:00tak, na patelnię wsypuje się suchy pęczak :)tak, na patelnię wsypuje się suchy pęczak :)królestwo garówhttps://www.blogger.com/profile/04293437755201649209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-48686092256396584972014-06-16T17:36:16.782+02:002014-06-16T17:36:16.782+02:00Ten pęczak to suchy się smaży? Nie trzeba namoczyć...Ten pęczak to suchy się smaży? Nie trzeba namoczyć albo podgotować?Krysiahttps://www.blogger.com/profile/08079848989117571039noreply@blogger.com