tag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post5009591829725393476..comments2024-03-25T17:34:34.725+01:00Comments on Blog o gotowaniu - tradycyjna kuchnia: Tarta limonkowakrólestwo garówhttp://www.blogger.com/profile/04293437755201649209noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-47482466830951657122016-02-26T18:01:56.829+01:002016-02-26T18:01:56.829+01:00bardzo dziękuję :) miłego i smacznego weekendu :)
...bardzo dziękuję :) miłego i smacznego weekendu :)<br />królestwo garówhttps://www.blogger.com/profile/04293437755201649209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-18325692663712185802016-02-26T16:49:20.254+01:002016-02-26T16:49:20.254+01:00Dziekuje za super rady :) Milego dnia!Dziekuje za super rady :) Milego dnia!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-26441547891289362052016-02-26T16:41:41.879+01:002016-02-26T16:41:41.879+01:00gdy zaczynamy wlewać galaretkę, śmietanie musi jes...gdy zaczynamy wlewać galaretkę, śmietanie musi jeszcze brakować do całkowitego ubicia. Lepiej wlać chwilę za wcześnie niż za późno. Po wlaniu galaretki ubijamy krótką chwilę, tak aby wymieszała się galaretka ze śmietaną, można to robić na zwolnionych obrotach miksera lub ręcznie. Czasem nawet zastanawiam się czy szybsze ręczne ubijanie nie jest lepsze od robota. Dziękuję za miłe słowa i trzymam kciuki życząc smacznego :)<br />królestwo garówhttps://www.blogger.com/profile/04293437755201649209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-30787881197129586482016-02-26T16:25:17.679+01:002016-02-26T16:25:17.679+01:00Jaka jest Twoja rada wlasnie zeby nie przebic smie...Jaka jest Twoja rada wlasnie zeby nie przebic smietany? Tarta wyglada bosko chetnie wyprobuje !Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-18967500337060344702016-02-26T08:58:18.462+01:002016-02-26T08:58:18.462+01:00cytrynową zawsze dodaję, natomiast limonkowa ma go...cytrynową zawsze dodaję, natomiast limonkowa ma goryczkę i nie zawsze ta goryczka jest dobra. Tu dodałam tylko do ciasta. Do kremu nie dodałam skórki.królestwo garówhttps://www.blogger.com/profile/04293437755201649209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-70090661439546450842016-02-26T08:35:40.273+01:002016-02-26T08:35:40.273+01:00Gdzie dodalas otarta skorke? Zazwyczaj skorka ma d...Gdzie dodalas otarta skorke? Zazwyczaj skorka ma duzo fantastycznego smaku. Niestety nie widze momentu w ktorym ja dodalas. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-72687992893268791152014-12-05T21:06:19.605+01:002014-12-05T21:06:19.605+01:00dziękuję :) zjadacze mówili, ze smaczna :)
dziękuję :) zjadacze mówili, ze smaczna :)<br />królestwo garówhttps://www.blogger.com/profile/04293437755201649209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-19100621831450772222014-12-05T20:55:20.255+01:002014-12-05T20:55:20.255+01:00wygląda bardzo smacznie:) ale bym zjadła:)wygląda bardzo smacznie:) ale bym zjadła:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08385146100366861537noreply@blogger.com