tag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post5071958524641653790..comments2024-03-25T17:34:34.725+01:00Comments on Blog o gotowaniu - tradycyjna kuchnia: Leczokrólestwo garówhttp://www.blogger.com/profile/04293437755201649209noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-87066491500255481502012-10-11T15:05:38.588+02:002012-10-11T15:05:38.588+02:00jabłko nadaje taką fajną kwaskową słodycz....zawsz...jabłko nadaje taką fajną kwaskową słodycz....zawsze dodaję, tak samo jak do barszczu ukraińskiego :) Polecam :)królestwo garówhttps://www.blogger.com/profile/04293437755201649209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-5418230549520926162012-10-11T13:54:09.984+02:002012-10-11T13:54:09.984+02:00Mniam, mniam. Musze spróbować zrobić je z jabłkiem...Mniam, mniam. Musze spróbować zrobić je z jabłkiem,pozdrawiamKrystynahttps://www.blogger.com/profile/06531701608022035796noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-3011435411410720972012-10-11T11:13:55.470+02:002012-10-11T11:13:55.470+02:00och, leczo. :) pięnie.och, leczo. :) pięnie.matyldahttps://www.blogger.com/profile/00879883785836488367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-89585000757546527042012-10-11T09:23:12.157+02:002012-10-11T09:23:12.157+02:00Dobre leczo dobre na każdą okazję:-)))Dobre leczo dobre na każdą okazję:-)))Gramusiahttps://www.blogger.com/profile/04695886061986102605noreply@blogger.com