tag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post5400331197920553703..comments2024-03-29T13:40:59.221+01:00Comments on Blog o gotowaniu - tradycyjna kuchnia: Bażantkrólestwo garówhttp://www.blogger.com/profile/04293437755201649209noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-7322542706641258672015-01-24T12:02:41.143+01:002015-01-24T12:02:41.143+01:00to prawda, ja niestety mam dostęp do mrożonych baż...to prawda, ja niestety mam dostęp do mrożonych bażantów królestwo garówhttps://www.blogger.com/profile/04293437755201649209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-37071781633084994602015-01-24T11:39:06.264+01:002015-01-24T11:39:06.264+01:00Bażanty wspaniałe! Jednak upieczone ot tak na szyb...Bażanty wspaniałe! Jednak upieczone ot tak na szybko, nie ujawnią swoich walorów. Po zabiciu bażant musi skruszeć. W piórach, z wnętrznościami, w przewiewnym miejscu, za łeb. Jak powisi 4-5 dni będzie najlepszy. Inaczej bażant, to zwykły drób ;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17339412165548135072noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-5547254498220151762013-09-22T20:56:52.908+02:002013-09-22T20:56:52.908+02:00też będzie dobry :)też będzie dobry :)królestwo garówhttps://www.blogger.com/profile/04293437755201649209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-31377921511752625922013-09-22T19:06:25.726+02:002013-09-22T19:06:25.726+02:00a ja zrobię tak samo ale z wiejskiego kogutka a ja zrobię tak samo ale z wiejskiego kogutka Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-70572444422054750862012-07-06T12:34:53.296+02:002012-07-06T12:34:53.296+02:00Znakomita pyszność, szczególnie ze smardzami :) Po...Znakomita pyszność, szczególnie ze smardzami :) Pozdrawiam :)Samanthahttp://kulinarnyblogsamanthy.comnoreply@blogger.com