tag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post898779183135598635..comments2024-03-25T17:34:34.725+01:00Comments on Blog o gotowaniu - tradycyjna kuchnia: Jabłka pieczonekrólestwo garówhttp://www.blogger.com/profile/04293437755201649209noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-43002927251718543082012-10-24T23:43:45.825+02:002012-10-24T23:43:45.825+02:00idealnie jesienne jabłko. pyszne.idealnie jesienne jabłko. pyszne.Karmel-itkahttps://www.blogger.com/profile/04700945861115996139noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-86439994508483633162012-10-24T09:55:40.159+02:002012-10-24T09:55:40.159+02:00jedna zaleta pieczenia w papierze - cały sok zost...jedna zaleta pieczenia w papierze - cały sok zostaje, nie rozpływa się....no i aromaty pozostają :)królestwo garówhttps://www.blogger.com/profile/04293437755201649209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-38091706341106203882012-10-24T09:54:52.944+02:002012-10-24T09:54:52.944+02:00to najwyższy czas przypomnieć sobie ten smak :))to najwyższy czas przypomnieć sobie ten smak :))królestwo garówhttps://www.blogger.com/profile/04293437755201649209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-7653960502254223032012-10-24T09:37:42.934+02:002012-10-24T09:37:42.934+02:00ja piekę bez papieru i też dobrze wychodzą:-))ja piekę bez papieru i też dobrze wychodzą:-))Gramusiahttps://www.blogger.com/profile/04695886061986102605noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6812559458085534859.post-75802101263790894702012-10-24T09:04:56.293+02:002012-10-24T09:04:56.293+02:00Jadłam ostatnio jak byłam dzieciaczkiem;)Jadłam ostatnio jak byłam dzieciaczkiem;)Magdalens.https://www.blogger.com/profile/02243636025934882308noreply@blogger.com