Blog o gotowaniu - tradycyjna kuchnia
sobota, 29 listopada 2014
Degustaja win Valpolicella i Amarone
piątek, 28 listopada 2014
Ogony wołowe
czwartek, 27 listopada 2014
Indyk pieczony
środa, 26 listopada 2014
Kaczka duszona, z czerwoną kapustą i jabłkami
Istenić - Slovenian Bubbles
wtorek, 25 listopada 2014
Tort makowy z kremem śliwkowym
poniedziałek, 24 listopada 2014
pyr na salonach
niedziela, 23 listopada 2014
Ragout z jelenia po niemiecku
piątek, 21 listopada 2014
Krople Wina z Etny - Benanti w Tamka 43
czwartek, 20 listopada 2014
Zuppa di cozze – zupa z małży
środa, 19 listopada 2014
Sałatka ziemniaczana z jabłkiem i groszkiem
wtorek, 18 listopada 2014
Pierogi z ogononami wołowymi
niedziela, 16 listopada 2014
Lidl. Kolekcja win francuskich na święta. Wszystkie smaki świątecznej radości.
piątek, 14 listopada 2014
Podsmażane ziemniaki
czwartek, 13 listopada 2014
Ciasto makowe z jabłkami
środa, 12 listopada 2014
Knedle ziemniaczane - knaidlach
poniedziałek, 10 listopada 2014
Szyjki gęsie faszerowane ziemniakami – gęsie pipki
niedziela, 9 listopada 2014
Okrasa
Gęsi pipek – gulasz z gęsich żołądków
sobota, 8 listopada 2014
gęsia szyja nadziewana – gęsi pipek
piątek, 7 listopada 2014
Risotto z grasicą
czwartek, 6 listopada 2014
Kaczka duszona w czerwonej kapuście z jabłkami
środa, 5 listopada 2014
Prażonki jurajskie
wtorek, 4 listopada 2014
Móżdżek cielęcy, panko, szafranowe aioli
poniedziałek, 3 listopada 2014
5 ćwiartka podroby
Bakłażan alla Parmigianina z Pascalem Brodnickim
niedziela, 2 listopada 2014
Wino do gęsi
Polewka jurajska na poziomie 511
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer