Blog o gotowaniu - tradycyjna kuchnia

sobota, 29 listopada 2014

Degustaja win Valpolicella i Amarone

królestwo garów o 21:09 Brak komentarzy:
Udostępnij

piątek, 28 listopada 2014

Ogony wołowe

królestwo garów o 13:57 Brak komentarzy:
Udostępnij

czwartek, 27 listopada 2014

Indyk pieczony


królestwo garów o 10:11 1 komentarz:
Udostępnij

środa, 26 listopada 2014

Kaczka duszona, z czerwoną kapustą i jabłkami


królestwo garów o 15:33 Brak komentarzy:
Udostępnij

Istenić - Slovenian Bubbles

królestwo garów o 10:52 Brak komentarzy:
Udostępnij

wtorek, 25 listopada 2014

Tort makowy z kremem śliwkowym

królestwo garów o 11:34 2 komentarze:
Udostępnij

poniedziałek, 24 listopada 2014

pyr na salonach

królestwo garów o 10:02 Brak komentarzy:
Udostępnij

niedziela, 23 listopada 2014

Ragout z jelenia po niemiecku


    królestwo garów o 13:02 Brak komentarzy:
    Udostępnij

    piątek, 21 listopada 2014

    Krople Wina z Etny - Benanti w Tamka 43

    królestwo garów o 12:09 Brak komentarzy:
    Udostępnij

    czwartek, 20 listopada 2014

    Zuppa di cozze – zupa z małży


    królestwo garów o 10:22 Brak komentarzy:
    Udostępnij

    środa, 19 listopada 2014

    Sałatka ziemniaczana z jabłkiem i groszkiem


    królestwo garów o 09:01 Brak komentarzy:
    Udostępnij

    wtorek, 18 listopada 2014

    Pierogi z ogononami wołowymi



    królestwo garów o 11:34 Brak komentarzy:
    Udostępnij

    niedziela, 16 listopada 2014

    Lidl. Kolekcja win francuskich na święta. Wszystkie smaki świątecznej radości.


    królestwo garów o 13:40 Brak komentarzy:
    Udostępnij

    piątek, 14 listopada 2014

    Podsmażane ziemniaki

    królestwo garów o 11:25 Brak komentarzy:
    Udostępnij

    czwartek, 13 listopada 2014

    Ciasto makowe z jabłkami


    królestwo garów o 11:46 4 komentarze:
    Udostępnij

    środa, 12 listopada 2014

    Knedle ziemniaczane - knaidlach


    królestwo garów o 11:58 Brak komentarzy:
    Udostępnij

    poniedziałek, 10 listopada 2014

    Szyjki gęsie faszerowane ziemniakami – gęsie pipki

    królestwo garów o 15:20 Brak komentarzy:
    Udostępnij

    niedziela, 9 listopada 2014

    Okrasa

    królestwo garów o 17:24 5 komentarzy:
    Udostępnij

    Gęsi pipek – gulasz z gęsich żołądków

    królestwo garów o 13:49 Brak komentarzy:
    Udostępnij

    sobota, 8 listopada 2014

    gęsia szyja nadziewana – gęsi pipek

    królestwo garów o 13:21 4 komentarze:
    Udostępnij

    piątek, 7 listopada 2014

    Risotto z grasicą

    królestwo garów o 10:44 Brak komentarzy:
    Udostępnij

    czwartek, 6 listopada 2014

    Kaczka duszona w czerwonej kapuście z jabłkami


    królestwo garów o 13:00 Brak komentarzy:
    Udostępnij

    środa, 5 listopada 2014

    Prażonki jurajskie

    królestwo garów o 18:08 Brak komentarzy:
    Udostępnij

    wtorek, 4 listopada 2014

    Móżdżek cielęcy, panko, szafranowe aioli


    królestwo garów o 09:24 Brak komentarzy:
    Udostępnij

    poniedziałek, 3 listopada 2014

    5 ćwiartka podroby

    królestwo garów o 22:09 Brak komentarzy:
    Udostępnij

    Bakłażan alla Parmigianina z Pascalem Brodnickim


    królestwo garów o 10:18 4 komentarze:
    Udostępnij

    niedziela, 2 listopada 2014

    Wino do gęsi


    królestwo garów o 20:39 Brak komentarzy:
    Udostępnij

    Polewka jurajska na poziomie 511

    królestwo garów o 09:28 Brak komentarzy:
    Udostępnij
    ‹
    ›
    Strona główna
    Wyświetl wersję na komputer
    Obsługiwane przez usługę Blogger.