Blog o gotowaniu - tradycyjna kuchnia

środa, 30 kwietnia 2014

Rabarbar – sałatka z rabarbaru

królestwo garów o 11:38 Brak komentarzy:
Udostępnij

wtorek, 29 kwietnia 2014

Pappardelle z groszkiem i suszonymi pomidorami

królestwo garów o 11:38 1 komentarz:
Udostępnij

poniedziałek, 28 kwietnia 2014

"Ravioli" z botwinką i gruszkami


królestwo garów o 12:34 1 komentarz:
Udostępnij

niedziela, 27 kwietnia 2014

szparagi

królestwo garów o 11:48 Brak komentarzy:
Udostępnij

sobota, 26 kwietnia 2014

Frizzante na lato - Garofoli Guelfo Verde Frizzante 2013

królestwo garów o 18:43 Brak komentarzy:
Udostępnij

Spaghetti z małżami - mulami

królestwo garów o 11:55 Brak komentarzy:
Udostępnij

piątek, 25 kwietnia 2014

grillowanie


królestwo garów o 17:48 Brak komentarzy:
Udostępnij

Cedr kandyzowany – konfitura z cedru

królestwo garów o 12:26 1 komentarz:
Udostępnij

czwartek, 24 kwietnia 2014

Sałatka z pomidorów i ogórków


królestwo garów o 09:30 Brak komentarzy:
Udostępnij

środa, 23 kwietnia 2014

Stek z rekina II

królestwo garów o 12:20 2 komentarze:
Udostępnij

wtorek, 22 kwietnia 2014

Kocham oliwę


królestwo garów o 12:52 Brak komentarzy:
Udostępnij

czwartek, 17 kwietnia 2014

Mazurek migdałowo pomarańczowy


królestwo garów o 09:51 3 komentarze:
Udostępnij

środa, 16 kwietnia 2014

Udziec jagnięcy II

królestwo garów o 12:58 4 komentarze:
Udostępnij

wtorek, 15 kwietnia 2014

Pierogi wielkanocne - pierogi z białą kiełbasą i kapustą kiszoną

królestwo garów o 18:16 Brak komentarzy:
Udostępnij

Przepiórki faszerowane

królestwo garów o 08:20 Brak komentarzy:
Udostępnij

niedziela, 13 kwietnia 2014

Zapiekane chorizo z ziemniakami


królestwo garów o 12:33 Brak komentarzy:
Udostępnij

sobota, 12 kwietnia 2014

Udziec jagnięcy I

królestwo garów o 11:16 Brak komentarzy:
Udostępnij

piątek, 11 kwietnia 2014

Stek z rekina I

królestwo garów o 11:50 2 komentarze:
Udostępnij

czwartek, 10 kwietnia 2014

bitki z karkówki z jelenia


królestwo garów o 14:43 4 komentarze:
Udostępnij

środa, 9 kwietnia 2014

spis rzeczy




A
agrest marynowany z pieprzem 
albertynki
agretti
ananas na upalne dni
ananas z grilla 
ananas z winem musującym - kardynał
antrykot grillowany, w musztardzie
arbuz z winem 
awokado nadziewane kurkami 
awokado w jajecznicy
awokado z czekoladą
awokado z truskawkami
B
babeczki 


królestwo garów o 20:51 Brak komentarzy:
Udostępnij

„paella” z małżami, chorizo i kurczakiem

królestwo garów o 12:36 Brak komentarzy:
Udostępnij

wtorek, 8 kwietnia 2014

Grilll opalany drewnem w Blue Cactus

królestwo garów o 12:27 Brak komentarzy:
Udostępnij

poniedziałek, 7 kwietnia 2014

Sałatka z wędzonego łososia ze szparagami

królestwo garów o 11:18 1 komentarz:
Udostępnij

niedziela, 6 kwietnia 2014

Konfitura z czerwonych pomarańczy.

królestwo garów o 12:14 Brak komentarzy:
Udostępnij

sobota, 5 kwietnia 2014

Marqués de Castilla – wina na lato.

królestwo garów o 12:13 Brak komentarzy:
Udostępnij

piątek, 4 kwietnia 2014

Skrei pieczony – dorsz pieczony

królestwo garów o 08:57 2 komentarze:
Udostępnij

czwartek, 3 kwietnia 2014

Boczek z dzika zawijany

królestwo garów o 12:27 Brak komentarzy:
Udostępnij

środa, 2 kwietnia 2014

Zupa krem z pasternaku

królestwo garów o 12:20 Brak komentarzy:
Udostępnij

wtorek, 1 kwietnia 2014

Małże - mule

królestwo garów o 12:40 2 komentarze:
Udostępnij
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
Obsługiwane przez usługę Blogger.