Blog o gotowaniu - tradycyjna kuchnia
środa, 30 kwietnia 2014
Rabarbar – sałatka z rabarbaru
wtorek, 29 kwietnia 2014
Pappardelle z groszkiem i suszonymi pomidorami
poniedziałek, 28 kwietnia 2014
"Ravioli" z botwinką i gruszkami
niedziela, 27 kwietnia 2014
szparagi
sobota, 26 kwietnia 2014
Frizzante na lato - Garofoli Guelfo Verde Frizzante 2013
Spaghetti z małżami - mulami
piątek, 25 kwietnia 2014
grillowanie
Cedr kandyzowany – konfitura z cedru
czwartek, 24 kwietnia 2014
Sałatka z pomidorów i ogórków
środa, 23 kwietnia 2014
Stek z rekina II
wtorek, 22 kwietnia 2014
Kocham oliwę
czwartek, 17 kwietnia 2014
Mazurek migdałowo pomarańczowy
środa, 16 kwietnia 2014
Udziec jagnięcy II
wtorek, 15 kwietnia 2014
Pierogi wielkanocne - pierogi z białą kiełbasą i kapustą kiszoną
Przepiórki faszerowane
niedziela, 13 kwietnia 2014
Zapiekane chorizo z ziemniakami
sobota, 12 kwietnia 2014
Udziec jagnięcy I
piątek, 11 kwietnia 2014
Stek z rekina I
czwartek, 10 kwietnia 2014
bitki z karkówki z jelenia
środa, 9 kwietnia 2014
spis rzeczy
A
agrest marynowany z pieprzem
albertynki
agretti
ananas na upalne dni
ananas z grilla
ananas z winem musującym - kardynał
antrykot grillowany, w musztardzie
arbuz z winem
awokado nadziewane kurkami
awokado w jajecznicy
awokado z czekoladą
awokado z truskawkami
B
babeczki
„paella” z małżami, chorizo i kurczakiem
wtorek, 8 kwietnia 2014
Grilll opalany drewnem w Blue Cactus
poniedziałek, 7 kwietnia 2014
Sałatka z wędzonego łososia ze szparagami
niedziela, 6 kwietnia 2014
Konfitura z czerwonych pomarańczy.
sobota, 5 kwietnia 2014
Marqués de Castilla – wina na lato.
piątek, 4 kwietnia 2014
Skrei pieczony – dorsz pieczony
czwartek, 3 kwietnia 2014
Boczek z dzika zawijany
środa, 2 kwietnia 2014
Zupa krem z pasternaku
wtorek, 1 kwietnia 2014
Małże - mule
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer