Blog o gotowaniu - tradycyjna kuchnia

poniedziałek, 16 grudnia 2013

mięsa pieczone i pasztety, wędliny…..



Linki do przepisów nazwach potraw, serdecznie zapraszam :) 

golonka


łopatka jagnięca


udziec jagnięcy
udziec jagnięcy długo pieczony
udziec jagnięcy długo pieczony - pulled lamb
udziec jagnięcy pieczony w niskiej temperaturze
udziec kozi
pieczeń rzymska z cielęciny
karczek cielęcy z dzikiem i grzybami  

łopatka cielęca z Chutney’em z mango
karkówka pieczona 
domowawędlina-schab
schab karkowy wędzony w domu 
schab pieczony z morelami
schabpieczony z konfiturą z orzechów
schab pieczony z grzybami 
schab pieczony z piwem
szynka wieprzowa pieczona
polędwiczki wieprzowe wędzone w domu

karkówkapieczona z czarną porzeczką
wędzonki
boczek długo pieczony
boczek pieczony

boczek pieczony w niskiej temperaturze
rostbefz trawą żubrową
szynka z dzika pieczona
pieczona szynka z dzika 

pierś indyka pieczona

pasztety
pasztet z dzika 
pasztet z żurawiną

pasztet wieprzowy z grzybami
pasztet z cielęciny z żurawiną
prosiakpieczony
królestwo garów o 16:20
Udostępnij

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
Obsługiwane przez usługę Blogger.