wtorek, 23 lipca 2013

Warsztaty z Fairy



Jakiś czas temu miałam przyjemność uczestniczyć w warsztatach zorganizowanych przez Fairy Polska w SMART STUDIO przy ulicy Hożej 51.


Warsztaty prowadził Grzegorz Łapanowski.
W całym wydarzeniu chodziło nie tylko o smaczne gotowanie ale również o zaprezentowanie skuteczności płynu do mycia naczyń Fairy. Ja płyn ten znam od dawna i go używam więc dla mnie to nie była nowość.
W spotkaniu wzięła udział spora grupka blogerów kulinarnych i czas upłynął nam bardzo miło, no ale na spotkaniach z Grzegorzem Łapanowskim tak jest zawsze.


Podczas spotkania przygotowaliśmy kilka dań których przygotowanie wymagało pobrudzenia wielu garnków, talerzy, miseczek … .


- KOZI SER Z MŁODYMI BURACZKAMI, OLIWĄ  
TRUFLOWĄ I 9 LETNIM OCTEM BALSAMICZNYM

- GYU TATAKI - CARPACCIO PO JAPOŃSKU 

- SZPARAGI Z POMIDORKAMI CHERRY I KOPREM WŁOSKIM

- KACZKA Z OWOCAMI 

- POLSKA SEZONOWA WOŁOWINA Z SALSA VERDE

- SANDACZ Z SZYNKĄ DOJRZEWAJĄCĄ NA PUREE Z KALAFIORA

- OŚMIORNICE W SALSIE Z PALONYCH POMIDORÓW 

- TRUFELKI CZEKOLADOWE Z MIGDAŁAMI Z TATAREM Z TRUSKAWEK I MIĘTĄ LUB Z ANANASA Z BAZYLIĄ
- SMOOTHIE ANANASOWE Z BAZYLIĄ


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz