skip to main
|
skip to sidebar
Paste the navigation code here
Główna
Wielkanoc
O mnie
Kontakt
Grillowanie
Partnerzy
Wigilia
Mięsa i wędliny domowe
Wizytówka Facebooka
królestwo garów
Wypromuj również swoją stronę
DANIA Z KACZKI
kuchnia XX-lecia międzywojennego
kuchnia XX-lecia międzywojennego
kuchnia PRLu
kuchnia XIX/XX wiek
kuchnia XIX/XX wiek
inne ptactwo
5-ta ćwiartka
szparagi
grillowanie
spis
DZICZYZNA
Gastro Magic
jajka
śledź
PIECZYSTE
pasztety
torty
Szukaj na tym blogu
SPIS KATEGORII
dania z gęsi
dania z gęsi
przetwory
Translate
Labels
5 ćwiartka
(38)
5-ta ćwiartka
(1)
akcja społeczna
(3)
babki
(22)
baranina
(12)
bażant
(12)
bezglutenowe
(10)
biblioteczka królestwa garów
(1)
bigos
(1)
bliny
(2)
budyń
(9)
burgery
(1)
chłodniki
(3)
chrust
(7)
ciasta
(264)
ciasta z owocami
(57)
ciastka
(75)
ciastka; ciasta; owoce
(1)
ciekawostki
(7)
cielęcina
(20)
cukinia
(22)
czekolada
(24)
dania bezmięsne
(153)
dania mięsne
(228)
dania z ryżu
(9)
desery
(114)
dietetycznie
(2)
dipy
(5)
dodatki
(105)
domowe wędliny
(15)
drób
(252)
dziczyzna
(80)
dzik
(32)
faworki
(11)
figi
(41)
filmy
(1)
gęś
(38)
gołąbki
(8)
gołębie
(3)
gotowałam z
(23)
grill
(44)
grillowanie
(2)
grzyby
(91)
halloween
(1)
indyk
(16)
jadłam na zaproszenie
(23)
jagnięcina
(25)
jaja
(1)
jajka
(61)
jeleń
(15)
kaczka
(86)
karnawał
(27)
kartofle
(57)
kasza
(12)
kasztany
(2)
kawa
(1)
kiszonki
(4)
kluski
(38)
konkurs
(8)
kontakt
(1)
kozina
(1)
koźlina
(1)
królik
(8)
kuchnia PRL
(34)
kuchnia PRLu
(1)
kurczak
(63)
kuropatwa
(2)
kwiaty
(22)
legumina
(4)
lody
(15)
łosoś wędzony
(12)
makarony
(37)
marynaty
(5)
mazurki
(18)
naleśniki
(26)
nalewki
(10)
napoje
(34)
nie marnuj żywności
(2)
o mnie
(3)
oliwa
(3)
oliwki
(10)
ośmiornica
(3)
owoce
(195)
owoce morza
(25)
partnerzy
(1)
pasty
(12)
pasztety
(22)
pączki
(6)
perliczka
(27)
pieczywo
(5)
piernik
(8)
pierogi
(55)
piknik
(2)
pizza
(5)
placki
(16)
podroby
(30)
podróże
(27)
podróże; gdzie zjeść
(2)
pomidory
(7)
produkty lokalne
(26)
produkty z oznaczeniami
(18)
przekąski
(310)
przepiórki
(19)
przetwory
(81)
przetwory; dodatki
(1)
przyprawy
(2)
przystawki
(124)
pudding
(4)
rabarbar
(8)
raki
(1)
ramen
(1)
restauracje
(4)
risotto
(2)
różności
(37)
ryby
(125)
ryby pieczone
(2)
sałatki
(113)
sarna
(9)
ser
(28)
serniki
(17)
skrei
(4)
słodkości
(2)
smoothie
(1)
sorbety
(6)
sosy
(32)
sous vide
(2)
surówki
(21)
sushi
(2)
szarlotki
(9)
szparagi
(56)
szpinak
(11)
szynkowar
(3)
śledzie
(38)
śledź
(1)
ślimaki
(4)
śniadania
(26)
święta
(26)
tapas
(10)
tarty
(45)
test produktu
(7)
tłusty czwartek
(8)
torty
(51)
tosty
(9)
truskawki
(4)
Trzech Króli
(4)
Trzy Znaki Smaku
(17)
warsztaty
(72)
warzywa
(192)
wędliny
(13)
Wielkanoc
(82)
wieprzowina
(95)
Wigilia
(90)
wina z lidla
(1)
wino
(188)
wołowina
(46)
wydarzenia
(164)
z biblioteczki królestwa garów
(85)
zając
(3)
zapiekanki
(51)
zero waste
(1)
ziemniaki
(27)
zioła
(1)
ZMIANY
(1)
zupy
(103)
pączki faworki
pączki faworki
ciasta świąteczne
ciasta świąteczne
karnawał
ciasta wielkanocne
ciasta wielkanocne
WIELKANOC
Biblioteczka królestwa garów
biblioteczka królestwa garów
.Wigilia
na skwar
figi
figi
Obsługiwane przez usługę
Blogger
.
Przyciski Listonic
Archiwum bloga
►
2021
(41)
►
kwietnia
(6)
►
marca
(13)
►
lutego
(10)
►
stycznia
(12)
►
2020
(144)
►
grudnia
(13)
►
listopada
(11)
►
października
(13)
►
września
(11)
►
sierpnia
(13)
►
lipca
(14)
►
czerwca
(11)
►
maja
(14)
►
kwietnia
(7)
►
marca
(15)
►
lutego
(9)
►
stycznia
(13)
►
2019
(164)
►
grudnia
(13)
►
listopada
(9)
►
października
(15)
►
września
(10)
►
sierpnia
(9)
►
lipca
(12)
►
czerwca
(10)
►
maja
(13)
►
kwietnia
(18)
►
marca
(18)
►
lutego
(15)
►
stycznia
(22)
►
2018
(186)
►
grudnia
(18)
►
listopada
(20)
►
października
(20)
►
września
(18)
►
sierpnia
(17)
►
lipca
(11)
►
czerwca
(12)
►
maja
(19)
►
kwietnia
(8)
►
marca
(17)
►
lutego
(13)
►
stycznia
(13)
►
2017
(89)
►
grudnia
(11)
►
listopada
(6)
►
października
(2)
►
września
(1)
►
sierpnia
(2)
►
lipca
(2)
►
czerwca
(8)
►
maja
(6)
►
kwietnia
(9)
►
marca
(12)
►
lutego
(8)
►
stycznia
(22)
►
2016
(295)
►
grudnia
(21)
►
listopada
(26)
►
października
(19)
►
września
(27)
►
sierpnia
(28)
►
lipca
(27)
►
czerwca
(19)
►
maja
(30)
►
kwietnia
(20)
►
marca
(30)
►
lutego
(22)
►
stycznia
(26)
►
2015
(290)
►
grudnia
(24)
►
listopada
(28)
►
października
(31)
►
września
(29)
►
sierpnia
(16)
►
lipca
(25)
►
czerwca
(20)
►
maja
(27)
►
kwietnia
(18)
►
marca
(25)
►
lutego
(22)
►
stycznia
(25)
►
2014
(348)
►
grudnia
(26)
►
listopada
(28)
►
października
(27)
►
września
(33)
►
sierpnia
(24)
►
lipca
(30)
►
czerwca
(31)
►
maja
(30)
►
kwietnia
(29)
►
marca
(29)
►
lutego
(27)
►
stycznia
(34)
▼
2013
(430)
►
grudnia
(43)
►
listopada
(36)
►
października
(39)
►
września
(33)
►
sierpnia
(36)
►
lipca
(36)
►
czerwca
(38)
►
maja
(38)
▼
kwietnia
(34)
Sosy, dipy
Ananas z grilla
Roladki schabowe z ananasem.
Marynaty i sosy barbecue
Chłodne prosecco, ciepły wieczór…..
Pierś kurczaka z serem z pleśnią niebieską
partnerzy
Udka z kurczaka
Ser camembert z grilla
Karkówka z grilla
Dzień Malbeka po raz drugi w Warszawie - World M...
Szaszłyki z kurczaka
Wiosna u Państwa Majlertów
Gruszki z grilla
„Regionalia”
Polędwiczki wieprzowe
Gniazdka z ciasta filo ze szpinakiem
Żeberka z grilla
Pałeczki z kurczaka z grilla
Grillowane warzywa
Comber jagnięcy z grilla
Banany z grilla
Sushi i wino….
Żeberka teriyaki
Tilapia smażona
Naleśniki piernikowe
Domowa wędlina – schab
Co by do sushi ?
Surówka z kapusty kiszonej
Naleśniki z serem na słodko
Krem buraczany z nutą rozmarynu i kremem malinowym
Tort kokosowy z kremem z herbatą matcha i białą cz...
Naleśniki z serem
Twarożek z rzodkiewką i solirodem
►
marca
(41)
►
lutego
(30)
►
stycznia
(26)
►
2012
(285)
►
grudnia
(39)
►
listopada
(28)
►
października
(33)
►
września
(35)
►
sierpnia
(32)
►
lipca
(29)
►
czerwca
(26)
►
maja
(28)
►
kwietnia
(20)
►
marca
(15)
katalogsmaków
analitycs
mikseer
piątek, 26 kwietnia 2013
Pierś kurczaka z serem z pleśnią niebieską
piersi z kurczaka,
ser z pleśnią niebieską,
sól,
pieprz z kolendrą,
ostra mieszanka przypraw,
olej
Piersi oczyścić, umyć, osuszyć. Wzdłuż naciąć kieszonki, w które włożyć kawałki sera. Spiąć wykałaczkami. Oprószyć przyprawami, posmarować olejem. Grillować bezpośrednio na ruszcie lub na tacce.
1 komentarz:
Unknown
3 maja 2013 11:06
smakowity:)
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
smakowity:)
OdpowiedzUsuń