Blog o gotowaniu - tradycyjna kuchnia

piątek, 25 marca 2016

jajka




Linki do przepisów nazwach potraw, serdecznie zapraszam :) 



babka bawarska 


budyń z jajek
jajka faszerowane w całości
jajka faszerowane z koperkiem i szczypiorkiem 
jajka faszerowane musztardą i kaparami 
jajka faszerowane w galarecie

jajka faszerowane pieczarkami

jajka faszerowane szynką

jajka faszerowane zapiekane

jajka faszerowane ze śledziem
jajka faszerowane z pieczarkami II 
jajka nadziewane serem
jajka pod pierzynką

jajka w groszku
jajka z kawiorem
jajka z łososiem i awokado
jajka na twardo
jajka poszetowe obsmażane
jajka sadzone na szpinaku
jajka w koszulce na grzance
jajka w sosie musztardowym
jajka z anchois i "kawiorem"
jajka z sardynkami
czerwone jajka
kraszanki
pasta jajeczna z awokado 


pasta jajeczna z cukinią

pasta jajeczna z czosnkiem niedźwiedzim
pasta jajeczna z sardynkami
pasta jajeczna z sardynkami i kaparami
pasta z jajek z zieleniną 







pasztet jajeczno - pieczarkowy

pomidory zapiekane z jajkami
rosti/jajko/anchois
sałatka wiosenna z jajkami
sałatka z białej kiełbasy z jajkami
sałatka z jajek z chrzanem

sałatka z jajek z kukurydzą i pomidorkami
sałatka z jajkami

sałatka z jajek ze szparagami i awokado
sałatka z jajkami

sznycle z jajek
żółtka graved smażone

królestwo garów o 09:23
Udostępnij

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
Obsługiwane przez usługę Blogger.