![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiPw9D5c4b_VGXfU_8_yE6Ft3gPlvIHRcnX7AzWiUdtwVEcWFvW4ErzPkS1h88nZRUbL07PPk_Y08Thkdm-cUarzp1uy7VsTq4u1___dQ3ljVKZNBGt4MmcgR93tLFKU98TjiTmA67KjlSU/s1600/tapas2.jpg)
Z okazji, prowadzonej w ramach hiszpańskiej kampanii „Original Flavors, Mediterranean Essence”, akcji „Spanish Tapas Week”, miałam przyjemność wziąć udział w profesjonalnych warsztatach kulinarnych, prowadzonych przez hiszpańskiego szefa kuchni Fernando del Cerro, właściciela restauracji Casa José, z 1 gwiazdką Michelin.
Po spotkaniu każda z uczestniczek warsztatów, skomponowała własne tapas.
Nasze przepisy znalazły się we wspaniałej broszurce dostępnej pod tym linkiem: http://issuu.com/o.blue/docs/broszura_z_tapas
A to taka pamiątka ze spotkania z Szefem gwiazdkowej restauracji
Casa José.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz